Kunnallisvaalit 2017

Vuosi 2017 tulee olemaan merkittävä, jos ei muutoin, niin vähintään siihen ladatun muutoksen takia. Arkadianmäellä on laitettu Sote-juna liikkeelle ja se jyskyttää sille asetettuja raiteita myöten niin, että tänä vuonna valittavien kuntapäättäjien vaalikauden asettuessa lopuilleen juna on peruuttamattomasti asettunut kuosiin, joka tällä toimikaudella muotoillaan.

Tässä kohtaa ei enää auta kirota menneisyyttä tai siellä tapahtuneita tekemisiä tai tekemättä jättämisiä, menneisyyttä kun ei käy muuttaminen. Ainoa mitä voidaan tehdä on katsoa eteenpäin, tulevaisuuteen ja huolehtia siitä, että tarjolla olevista aineksista saadaan leivotuksi paras mahdollinen kakku. Paras siis pirkkalalaisille. Ei millekään yksittäiselle ryhmälle tai kuppikunnalle, vaan nimenomaan koko Pirkkalan kunnan elinvoimalle ja hyvinvoinnille.

Tulevalla kaudella tullaan tarvitsemaan yhteistyökykyä ja kommunikointitaitoja, sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä, avarakatseisuutta ja suvaitsevaisuutta. Pirkkalan kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyösopimus ilmaisee kohtalonyhteyttä toiminnassa tarvittavan elinvoiman tuottamisessa.

Olemme tähänkin asti saaneet sovituksi asioista ja tätä samaa henkeä peräänkuulutan myös tulevaisuudessa, kun kunnan vastuita ja tehtäviä sijoitellaan maakuntahallinnon ja kunnan välillä.

Aki Pitkäjärvi
Pirkkalalainen yrittäjä

cas_aki_120x150_tr

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s