Kunnallisvaaliehdokas 2017

kuvaseina

Nimeni on Aki Pitkäjärvi, olen 57 vuotias pirkkalalainen yrittäjä. Muutama vuosi sitten vietin vaimoni Riitan kanssa hopeahääpäivääni Pariisissa ja suurimmat saavutukseni ovat kaksi poikaani, jotka opiskelevat,  esikoinen Tampereen Teknillisessä Yliopistossa luonnontieteiden opettajaksi ja kuopus Dresden University of Technologyssa ympäristöteknologiaa. Kaikki muut meriittini jäävät näiden kahden varjoon mennen tullen.

Opiskelin aikoinaan Helsingissä tietojenkäsittelyä ja jo vuonna 1981 siirryin Nokia Oyj:n palvelukseen Helsingin Eirassa, kaapeliteollisuuden tietojärjestelmien suunnittelijana. Opintojen päätyttyä kaipuu Pirkanmaalle haihdutti itsetuntoa hivelevät tarjoukset helsinkiläisistä jatkopoluista ja palasin Nokian kokonaan omistamaan edistykselliseen ohjelmistotuotantoyksikköön Softplan Oy:hyn.

Softplanin pioneerihengellä kyllästetyssä ilmapiirissä tapasin ”heilini Karjalasta” eli puolisoni on hyvinkin työsuhderomanssin lopputulosta. Menimme naimisiin ja muutimme Pirkkalan Loukonlahteen vuonna 1988. Tuolloin saviselle pellolle rakentuva pientaloalue on tänä päivänä muokkaantunut loistavaksi pirkkalalaiseksi puutarhakaupunginosaksi.

Työni toisen palveluksessa päättyi ja vuoden 2011 alusta lukien olen toiminut itse itseni työllistäjänä ja nykyisessä yritystoiminnassani olen tilaisuudessa tarjota työtilaisuuksia myös muille turvallisuusalan ammattilaisille.

Olen aina ollut kiinnostunut yhteisöjen toiminnasta ja olen toiminut mm. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistyksen (Pitky) vara- ja varsinaisena puheenjohtajana täyden 6 vuoden ”stintin”. Olen ollut perustamassa Pirkanmaalle projektitoimintaan keskittyvää PM Clubia sekä ICT Ladies -naisverkostotoimintaa. Olen jäsenenä kansainvälisessä ASIS International:ssa sekä Tietoturva ry:ssä sekä FISC:ssä (Finnish Information Security Cluster ry).

Yrittäjät, yrittäjien asema yhteiskunnassa sekä tähän liittyvät tekijät ovat tuoneet allekirjoittaneen Pirkkalan Yrittäjät ry:n jäseneksi ja hallituksen varapuheenjohtajaksi. Pirkanmaan Yrittäjien tasolla toimin verkostovaliokunnan jäsenenä tavoitteenani lisätä Pirkanmaan yrittäjäjärjestöjen yhteistyötä ja toimintojen synergiaa.

Tällä osaamisprofiililla olen lähtenyt mukaan vuoden 2017 kunnallisvaaleihin tavoitteenani tuoda kunnan päätöksentekoon yrittäjien näkökulmaa ja kokonaistalouden ymmärrystä.

Olen kärsivällinen ja harkitseva ja ehdottomasti yhteistyökykyinen niissä rajoissa, jotka katson pirkkalalaisen  kuntalaisen edun vaativan. Kykenen kommunikoimaan visioni ja olen uskoakseni kykenevä vakuuttamaan kuulijani realiteetteihin perustuvin argumentein.

Politiikka on yhteispeliä, jossa yksittäisen valtuutetun mahdollisuudet ovat rajalliset. En voi luvata kuuta taivaalta tai mannaa jokaiselle, mutta voin luvata tekeväni kaiken mitä tarjolla olevien faktojen perusteella on mahdollista neuvottelemalla saavuttaa, pirkkalalaisen veronmaksajan etua puolustaen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s