Well done, Lempäälä

Tilanteen niin salliessa, lähin perjantain kunniaksi aamutuimaan ajamaan kohti Lempäälää, joka tosin on naapurimme asuessani Pirkkalassa. Tavoitteeni oli käydä henkilökohtaisesti katsomassa mitä lempääläläisten perjantain aamukahvit oiken käytännössä tarkoittavat.

Minullehan tuo merkitsi parinkymmenenminuutin aikaistusta standardiherätykseen ja silmissä kiilsi toki jonkun toisen laatima aamiaisvoikkari, joten ei muuta kuin unet silmistä ja baanalle.

Ensimmäinen yllätys oli se, että tuohon aamun aikaan Tre-Lempäälä  oli lähes privaattibaana, joten olin paikalla huomattavasti ennen ilmoitettua aloitusajankohtaa.

Ei se mitään, tein lyhyen kierroksen Lempäälän keskustassa ja törsäsin peräti pari euroa
pailallisen K-marketin limppapulloon. Niin tai näin, hyvissä ajoin Lempäälän Yrittäjien toimintatila aukeni ja vastaanotto tällaiselle ventovieraalle oli paikkakunnan perinteen mukaisesti yltäkylläinen.

Vähin erin paikalle kokoontui toistakymmentä alueen yrittäjää keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja kun tähän vielä lisättiin organisaattorien toimesta struktuuria nk. ideakortteja hyväksi käyttäen, muodostui jo perinteisestä introsta varsin mielenkiintoinen kokonaisuus, joka kautta linjan herätti keskustelua.

Olen pahoillani, mutta oma aikatauluni ei sallinut tällä kertaa jäädä aivan tilaisuuden loppuun saakka, mutta jo nähdynkin osalta olen viemässä Pirkkalan hallitukselle uusia ideoita omien tilaisuuksiemme kehittämiseksi. Tämä ymmärtääksei oli lempääläläistenkin perimmäinen tarkoitus.

Kiitokset erinomaisesta ja ”muukalaiseen” loistavasti suhtautuneesta tilaisuudesta ja yritämme vakavasti päästä tässä menettelyssä lähemmäs nyt toteutunutta.

Aki Pitkäjärvi
varapuheenjohtaja
Pirkkalan Yrittäjät ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s